VisitNordsjælland
Kysthusene Gilleleje

Vind en dag hos Unikke Mødesteder

På toppen af Nordsjælland finder du Kysthusene Gilleleje. 88 fritliggende og rummelige træhuse og 12 nyindrettede hotelværelser, der putter sig langs stierne i det frodige landskab ved Kattegats kyst.

Vind en dag med ansatte eller samarbejdspartnere i det smukke Nordsjælland. Du har nu chancen for at vinde et møde for 10 personer med forplejning hos Kysthusene i Gilleleje. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig Unikke Mødesteders nyhedsbrev. Det gør du lige her 👇 Vinderen trækkes mandag d. 10. august 2021 og får direkte besked. 

Logo

Tilmeld dig Unikke Mødesteders nyhedsbrev og vind en dag med ansatte eller samarbejdspartnere i det smukke Nordsjælland. Vinderen trækkes mandag d. 10. august 2021 og får direkte besked.

 
 
*

Unikke Mødesteder i Nordsjælland: Et netværk, der deler viden, så du får det optimale møde- eller konference. Planlægningsmøder, strategi workshops eller en konferencer? Unikke Mødesteder hjælper med at sammensætte en mødepakke, og kan tilbyde møder i alt fra slotte, i en kunstsamling, i arkitektonisk nybyggeri eller ved havet.