VisitNordsjælland
Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje

Kulturhavn Gilleleje is located in the middle of the atmospheric old fishing village, which is buzzing with life and enthusiasm all year round.

Det nye hus åbnede dørene i december 2016, og markerer sig ved "porten til byen" med dets unikke arkitektur og smagfulde indretning. Tilblivelsen er muliggjort af Gilleleje Brugsforening, som i mange år har ønsket at give tilbage til byens borgere, hvad de har nydt af loyaliltet.

”Huset uden døre” symboliserer kernen i missionen for stedet; åbenhed, udsigt, indsigt og ikke mindst mellemrum med plads til fordybelse. Den fabelagtige akustik sørger for, at man kan tale fortroligt selv i det åbne. 

Kulturhavn Gilleleje danner ramme for såvel kulturelle aktiviteter, Gilleleje Bibliotek, premierebiografen Gilleleje Bio samt Restaurant Bolværket med italiensk á la carte og universets bedste pizzaer!

Vore gæster – private såvel som erhvervskunder – mærker fra øjeblikket de træder gennem dørene, den puls der strømmer gennem dette hus, der er bygget af og for ildsjæle.

Gilleleje by omkranser vores moderne hus, og fra Kulturhavnens to åbne planer ser man direkte ud på huse, tage - og havet, der altid er til stede i Gilleleje. Strand, havn og pragtfulde gåture venter et stenkast fra matriklen, og lokker med sin charme og friske luft.

… og alle elsker Gilleleje!

Map

Open in Google Maps
Address

Peter Fjelstrups Vej 12

3250 Gilleleje

Coordinates

Longitude: 12.306157

Latitude: 56.124586

Biograf-Kulturhavn Gilleleje

Bio 2 har en fast opstilling til 28 personer med Børge Mogensen sofaer og kaffeborde. Den kan dog også omdannes til et lokale med mødeborde. Her inde er der selvfølgelig også ”Plug and Play” til teknikken.

Anne-Marie von Vultejus

Business Developer | Head of the Tourism Network | Contact for Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direct:+45 4178 6780