Søhuset Konferencecenter

Søhuset Conferencecentre

Photo: Søhuset Konferencenter

I Søhuset er der rum til alle slags møder. Vi er eksperter i at understøtte den fælles tankevirksomhed, som dit møde eller din konference behøver.

Her mødes innovatører, erhvervsledere, investorer og forskere for at dele synspunkter, idéer og perspektiver, som muligvis vil forme fremtiden og blive til løsninger på alverdens problemer.

Når vores gæster træder ind ad døren, skal alt spille – hver gang. I Søhuset er tillid vigtig for os; tillid til, at vi i køkkenet, i vores booking og teknik gør os umage hver eneste dag. Vores dedikerede personale leverer superb service og høj kvalitet - selvfølgelig. Det siger vores kunder og heri ligger en stor gensidig tillid.

Med plads til 350 gæster og med mere end 219 års samlet erfaring med planlægning og afvikling af møder, konferencer og events kan Søhuset skabe de bedste betingelser for dit møde. 639 mødebookere har i en analyse fra MyResearch for 2019 anerkendt Søhuset for at have de mest tilfredse gæster blandt 75 konferencecentre.

Søhuset har både store og små rum skabt til fælles tankevirksomhed, hvor I sammen kan strække jer mod kollektive mål. Vi tilbyder de rammer, der skal til, for at alting kan gå op i den højeste enhed, så dit næste møde, konference eller event resulterer i det størst tænkelige kollektive tankeløft.

Vi har 12 mødelokaler med plads fra 2-98 personer og et fleksibelt auditorium, hvor op til 350 personer kan mødes for at lytte begejstret til hinanden eller til en oplægsholder.

Kontakt Søhuset Konferencecenter

Director of Conference Christina Wejlemann 
Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm. Tlf. +458870 8870
www.søhuset.dk Mail: 
soehuset@soehuset.dk

Facts of Søhuset Conferencecentre

Konferencecenter skabt til fælles tankevirksomhed.  Med Forskerparken i ryggen og horisonten forrest er Søhuset et konferencecenter skabt til stor fælles tankevirksomhed.

Why Søhuset Conferencecentre?

I Søhuset har vi tilsammen 219 års erfaring med planlægning og afvikling af møder, konferencer og events, og vi glæder os til at dele al vores viden lige fra de store succeser til hvor de største udfordringer ligger, når man planlægger et event.