Gjethuset-Frederiksværk

Welcome to Gjethuset - Rental and events

Photo: Gjethuset

Lyset falder blødt fra de majestætiske vinduer og lyser de store rum op, der suser af fortidens kanonkræfter. Samtidig summer husets moderne teknik og mødefaciliteter – helt opdaterede til dit næste event.

Gjethuset er et aktivt musik og kulturhus, som danner rammen om alt lige fra rockkoncerter og konferencer til børneteater, professionelt turnéteater, kammermusik og internationale udstillinger. Nord for København er vi det største og ikke mindst smukkeste kulturhus – alene bygningen i sig selv er et besøg værd. Selvom vi geografisk er placeret yderst i hovedstadsregionen har vi en ambition om at levere et mangfoldigt program af høj kvalitet.

Vi tør satse både stort og småt – og gør det med succes. Gjethusets smukke omgivelser kan lejes til enhver form for arrangement. De godt 300 år gamle mure indrammer i alt ca. 1000 kvadratmeter uanede muligheder – fra professionelle møder til konferencer og messer.

Nordfløjen

Gjethusets nordligste længe er perfekt til intime møder og mindre konferencer. Her er både mulighed for at hejse et stort eller et mindre lærred, benytte projektor og scener med AV-udstyr, der kan sættes op til enten en konferencier, talere eller det store koncert-setup. Desuden har Nordfløjen udgang til gårdhaven foran Gjethuset, som kan indrages i dit indendørs event.

Koncertsalen

Koncertsalen er husets største rum omkranset af de ikoniske, småsprodsede vinduer og pyntet med originale, ornamenterede støbejerns-ovnplader. Den store scene kan både bruges til koncerter, debatter eller større konferencer. Salen er ekstremt fleksibel og kan besidde op til 490 gæster eller 600 stående, eller man kan gøre salen lille og intim alt efter behov. Her kan være på til 1300 stående gæste, hvis vi åbner væggene op og inddrager caféen.

 

 

 

 

Kontakt Gjethuset

Gjethusgade 5, 3300 Frederiksværk. Tlf.: +454070 5030
www.gjethuset.dk - mail: gjethuset@gjethuset.dk

Facts of Gjethuset

Gjethusets smukke omgivelser kan lejes til enhver form for arrangement. De godt 300 år gamle mure indrammeri alt ca. 1000 kvadratmeter uanede muligheder – fra professionelle møder til konferencer og messer.

Why Gjethuset?

I Gjethuset får I de smukkeste omgivelser og fantastisk service. Forplejningen er i topklasse og lokalerne inviterer til kreative og uendelige muligheder for at støbe præcis det arrangement i drømmer om. Her er det også muligt at koble forretnings-events sammen med kultur på højt plan.

Caféen

Det første rum, du møder, når du træder i caféen. Du bliver med det samme overvældet af husets storladne konstruktion, og øjnene trækkes opad i husets enorme hvælving med fritlagte spær. Her kan du sidde ved runde borde og nyde morgenmad og debatter, foredrag eller mindre koncerter. Alt teknisk udstyr kan sættes op her også i alle størrelsesskalaer.

Sydfløjen

Her er lyset og stemningen ren og enkel – og med masser af rum og luft. Her har vi ofte vores kunstudstillinger. Rummet kan rumme op til 400 spisende gæster, og der er uanede mulighed i det store, åbne rum lige fra gruppeseancer, workshops til langbordsspisning og messestande.