Nordsjællands KonferenceCenter

Northsealand Conference Centre

Photo: Nordsjællands KonferenceCenter

Højt til loftet, sprudlende springvand og moderne eksklusive faciliteter i Kongernes Nordsjælland. Velkommen til Nordsjællands KonferenceCenter i Lillerød – blot 30 minutter fra København.

Vi har plads og rammer til større som mindre begivenheder, private hyggelige og skræddersyet fester hvor vi sørger for det hele samt effektive konferencer med mulighed for at benytte både auditorium i verdensklasse med plads til 230 gæster samt flere konferencelokaler i varieret størrelser af høj kvalitet.

Vores kulinariske køkken tage udgangspunkt i det nordiske med et strejf af international charme og restauranten byder på en unik atmosfære i lyse og indbydende rammer. Vi har mulighed for at opdele de smukke lokaler i sektioner og dermed skabe en hyggelig stemning uanset om I er ganske få eller 360 gæster.

Vi har mange års erfaring med at koordinere effektive konferencer gerne med kreative input og forslag til diverse aktiviteter og mødebreaks.

Vi danner ligeledes rammen omkring mange private fejringer og benytter i det regi både vores hyggelige Restaurant samt smukke marmor hall med det stemningssættende springvand og smukke ficustræer. Vores erfarne koordinatorer skræddersy den mindeværdige private fejring fra A-Z sammen med jer.

Kontakt Nordsjællands KonferenceCenter

Gydevang 39-41, 3450 Allerød .Tlf.: +454813 0240
www.nordsjællandskonferencecenter.dk Mail: konf@nokc.dk

 

Facts of Northsealand Conference Centre

Bygningen er Ole Bergs livsdrøm. Hans overordnede mål var at skabe et helt nyt og internationalt erhvervscenter, hvor design, dynamik, trivsel og motivation skulle revolutionere virksomhedskulturen i Danmark.

Why Northsealand Conference Centre?

Hvorfor vælge Nordsjællands KonferenceCenter…