VisitNordsjælland
Nordsjællands KonferenceCenter

Northsealand Conference Centre

High ceilings, sparkling fountains and modern exclusive facilities in North Sealand. Welcome to the North Sealand Conference Center in Lillerød - just 30 minutes from Copenhagen.

Vi har plads og rammer til større som mindre begivenheder, private hyggelige og skræddersyet fester hvor vi sørger for det hele samt effektive konferencer med mulighed for at benytte både auditorium i verdensklasse med plads til 230 gæster samt flere konferencelokaler i varieret størrelser af høj kvalitet.

Vores kulinariske køkken tage udgangspunkt i det nordiske med et strejf af international charme og restauranten byder på en unik atmosfære i lyse og indbydende rammer. Vi har mulighed for at opdele de smukke lokaler i sektioner og dermed skabe en hyggelig stemning uanset om I er ganske få eller 360 gæster.

Vi har mange års erfaring med at koordinere effektive konferencer gerne med kreative input og forslag til diverse aktiviteter og mødebreaks.

Vi danner ligeledes rammen omkring mange private fejringer og benytter i det regi både vores hyggelige Restaurant samt smukke marmor hall med det stemningssættende springvand og smukke ficustræer. Vores erfarne koordinatorer skræddersy den mindeværdige private fejring fra A-Z sammen med jer.

Map

Open in Google Maps
Address

Coordinates

Longitude: 11.677795

Latitude: 56.25152

Nordsjællands KonferenceCenter

I januar 1996 overtog nye ejere Scandinavian Trade Building og kort efter blev Nordsjællands KonferenceCenter skabt og husets restaurant åbnede.

Anne-Marie von Vultejus

Business Developer | Head of the Tourism Network | Contact for Gribskov

amv@visitnordsjaelland.com

Direct:+45 4178 6780